Verzending

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Als wij uw bestelling op voorraad hebben, zal deze normaal binnen 2 a 3 werkdagen met Post NL worden verzonden.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen in de winkel?
Bestellingen die zijn afgerond op de webshop kunnen ook in de winkel aan de Noordmolenwerf 175 te Rotterdam worden opgehaald. Tijdens het bestel proces dient u de verzendmethode te selecteren als "ophalen in de winkel" . U kunt tijdens winkeltijden ( dinsdag t/m donderdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 en vrijdag van 12:00 tot 19:00 uur) uw bestelling ophalen. Via +31 (0) 6 26 76 1528 kunt u tijdens openingstijden een afspraak maken voor het ophalen van uw bestelling.  Neem uw factuur mee als bevestiging. Tijdens de vakantie maanden juli en augustus is het niet mogelijk om uw bestelling in de winkel op te halen. Modellen met de sticker ' On order only' zijn alleen in onze webshop verkrijgbaar.

Moet ik verzendkosten betalen?
Voor het verzenden van de meeste artikelen binnen Nederland worden geen verzend en administratie kosten in rekening gebracht. Alleen voor items onder de €50 euro en met 50% korting worden € 7,25 verzondkosten gerekend.

Verstuurd u ook naar het buitenland?
Ja, wij versturen ook naar het buitenland. Er zijn 4 tarieven voor verzending naar het buitenland met Post NL Track and Trace.

PostNL 0: € 8,95 ( België, Luxemburg)

PostNL 1: € 13,- ( Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje , Verenigd Koninkrijk , Zweden )

PostNL 2: € 18,50 ( Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal(incl. Azoren en Madeira), Roemenie, Slovenië, Slowakije, Tsjechië)

PostNL 3: € 19,30 ( Albanië, Andora, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer Eilanden, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland)

PostNL 4: € 24,30 ( Alle overige landen ).