United Nude Online

Een verhaal dat begon met een gebroken hart, Architect Rem D Koolhaas (niet te verwarren met zijn oom, de wereldberoemde architect) probeerde terug zijn vriendin terug te krijgen door het afslanken van architectuur naar de meest eerbiedwaardige vorm, die van de voet van een vrouw. In 2003, samen met de zevende generatie schoenmaker Galahad Clark, werd gelanceerd. Dromen werden werkelijkheid, hun eerste schoen 'de Mobius' werd in Italië ontwikkeld met de hulp van de grote Sergio Rossi en technische schoenmaker Maurizio Martignago.
Sindsdien is United Nude uitgegroeid tot de iconische merk op het kruispunt van mode en design, het creëren van producten die ongeveer heldere concepten, elegantie en innovatie. Terwijl verkrijgbaar in meer dan 50 landen wereldwijd, United Nude heeft zeven flagship stores in Amsterdam, Londen, New York, Wenen, Tel Aviv, Seoel en Tokio.


United Nude Online

De schoenen van United Nude zijn tegenwoordig zeer gemakkelijk online te bestellen zoals via www.clementi.nl. We hebben een zeer grote collectie van United Nude online in onze webshop staan, maar de schoenen kunnen ook bekeken worden in onze winkel aan de Noordmolenwerf 175 te Rotterdam. Dus of je nu kiest voor United Nude in de winkel of United Nude online, bij Clementi vind je altijd een zeer grote keuze van United Nude schoenen voor elk seizoen.