Unisa Online

UNISA is een Spaans internationaal gerenommeerd schoenenmerk. De ontwerpen zijn vooral bekend voor comfort en de kwaliteit van de materialen, dat is de reden waarom een groot aantal vrouwen het merk vertrouwen en specifiek op zoek gaan naar het merk; Unisa past de mode aan de levensstijl en het comfort van de moderne vrouwen aan.

Unisa verbintenis tot fusie in de mode

Unisa kiest een team van ontwerpers uit de hele wereld om hun Europese collecties te maken voor verschillende seizoen. De filosofie van het bedrijf is gebaseerd op een inzet voor culturele fusie, een voortdurende vernieuwing van ideeën en ontwerpen aangepast aan de trends van elk seizoen. Elke zorgvuldigheid is genomen in de ideeën en bij het voorbereiden van de prototypes in hun ateliers in Elda, met behulp van traditionele methoden voorafgaand aan de definitieve productie van de Unisa schoenen.

Unisa Technologie gericht op schoeisel

De belangrijkste inzet van Unisa schoenen is richting comfort. Laboratoria van het bedrijf voeren dagelijkse experimenten uit gericht op het produceren van meer comfortabel, lichtgewicht schoenen met beter aangepast verstevigingen, om een trendy maar ook praktisch schoeisel te vervaardigen. Een perfecte combinatie tussen schoeisel technologie en mode. Unisa producten zijn ontworpen met de professionele, moderne vrouw in het achterhoofd, die niet alleen zorgt voor haar uiterlijk, maar ook de behoefte heeft aan een soort schoeisel voor dagelijks gebruik.

Unisa Online

Tegenwoordig is Unisa niet alleen meer verkrijgbaar in de winkel, maar vind je steeds meer Unisa online. Het gemakkelijke van Unisa online kopen is dat je een zeer grote keuze hebt en je kan in het confort van je eigen huis bestellen. Clementi biedt ieder seizoen een nieuwe collectie van Unisa schoenen, dus of je nu kiest voor Unisa in onze winkel aan de Noordmolenwerf 175 te Rotterdam of voor Unisa Online, je hebt altijd de perfecte schoen voor ieder seizoen.