Retourneren

Mocht het artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan dient u het binnen 7 dagen na leverdatum terug te sturen. Vraag een retourformulier aan via klantenservice@clementi.nl. Als u een mailtje stuurt naar de klantenservice dan wordt er normaal binnen 24 uur gereageerd. Mocht u geen reactie hebben ontvangen, check dan ook uw spam box of ongewenste email voor de reactie.

Kosten en risico van deze retourzending zijn voor rekening van de koper (zie www.postnl.nl voor de exacte verzendtarieven). Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het bedrag op uw rekening retour gestort. Er wordt alleen overgegaan tot retourstorting als wij het artikel in dezelfde staat ontvangen als waarin wij het verstuurd hebben. Wilt u het artikel ruilen voor een andere kleur, maat of model, laat dit dan op het retourformulier weten en om zeker te zijn dat we u het artikel op voorraad hebben, stuur dan eerst een mailtje naar klantenservice@clementi.nl

Het artikel dient uiteraard in nieuwstaat en ongedragen te verkeren en de schoenendoos moet onbeschadigd zijn en er mogen geen stickers op de doos geplakt worden. Franco- en rembourszendingen worden op geen enkele voorwaarde door ons geaccepteerd.