Over ons

CLEMENTI WINKEL IN ROTTERDAM
Clementi is gelegen op een zeer unieke locatie in Rotterdam, in het brugwachtershuisje aan de Noordmolenwerf, net achter de booming Meent. Omgeven met originele industriële details van het "Brugwachtershuisje’ dat dienst deed toen de Stokvisbrug nog open kon, wordt winkelen bij Clementi een echte ERVARING! Het is DE plek waar mode en echte Rotterdamse geschiedenis elkaar ontmoeten! Bij ons vind u de mooiste collecties schoenen, kleding, tassen en accessoires van de bekende merken als United Nude, Chie Mihara, Sarah Pacini, 10 Feet, Transfer, Unisa, Lola Cruz, Exoal en Young Designers. Met de persoonlijke aandacht van Clementi eigenaar Violeta, en onder het genot van een kopje koffie of thee, creëren we samen de beste outfits en de totale looks die passen bij uw stijl, imago, behoefte en budget!
Wij heten u van harte welkom!
Ook kunt u 24/7 terecht bij onze webshop voor een brede selectie schoenen, kleding, tassen en accessoires van de bekende merken als United Nude, Chie Mihara, Sarah Pacini, 10 Feet, Transfer, Unisa, Lola Cruz, Exoal. Naast een nieuwe collectie iedere seizoen hebben we ook een sale en een outlet categorie voor de beste deals.

Contactgegevens:
Clementi winkel Rotterdam
Noordmolenwerf 175
3011DC, Rotterdam
Nederland
Tel +31 (0) 6 26 76 1528 ( tijdens openingstijden van wo t/m za )
klantenservice@clementi.nl

Routebeschrijving Clementi winkel Rotterdam:
Net achter de Clementi winkel vind u De Meent parkeergarage. Clementi bevind zich op slechts 100 meter van de Meent en 2 minuten lopen van de Coolsingel en ook de Markthal en het Centraal station zijn op loopafstand.
 

Openingstijden Clementi winkel Rotterdam:
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 tot 17:00 uur
Donderdag 11:00 tot 17:00 uur
Vrijdag 12:00 tot 19:00 uur
Zaterdag 11:00 tot 17:00 uur
Zondag Gesloten

Op tijden en dagen dat de winkel gesloten is zijn wij wel geopend op afspraak. U kunt een afspraak maken door tijdens openingstijden te bellen naar +31 (0) 6 26 76 1528 ( tijdens openingstijden ) of een mailtje te sturen naar klantenservice@clementi.nl

Wegens het Corona Virus is onze winkel aan de Noordmolenwerf 175 momenteel alleen geopend op zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur.
Onze webshop is normaal 24/7 geopend voor alle bestellingen in deze periode.
Bij voorbaad dank voor jullie begrip
.

Telefoonnummer winkel: +31 (0) 6 26 76 1528 ( tijdens openingstijden )
Email winkel: klantenservice@clementi.nl
 
Clementi Winkel Clementi Winkel Clementi Winkel
Clementi Winkel Clementi Winkel Clementi Winkel