Lola Cruz Online

Maria Jesus Gozalvo erfde van haar vader, niet alleen de passie voor de wereld van de schoenen, maar ook de erfenis van het creëren van een merk die een droom doet uitkomen. Zo is Lola Cruz werd geboren, en de continuïteit van het verhaal van een familie gewijd aan een leven in de Spaanse schoenenindustrie en een liefde voor mode.

Bij Lola Cruz houden ze van het creëren van schoenen, ze maken schoenen die de perfecte balans zijn tussen design en de beste materialen die zorgvuldig worden gekozen. Ze willen naar de behoeften en wensen van de moderne vrouw luisteren en deze vervullen, onafhankelijk en met een passie voor mode.

Lola Cruz heeft in de afgelopen jaren een succesvolle internationale expansie gehad, waarbij Italië de grootste markt van het merk is, maar de producten kunnen in de beste winkels over de hele wereld worden gevonden.
Maria Jesus Gozalvo, is in 2009 bekroond met de prijs voor vrouwelijke ondernemer door de Kamer van Koophandel van Valencia.

Lola Cruz Online

Tegenwoordig is Lola Cruz niet alleen meer verkrijgbaar in de winkel, maar vind je steeds meer Lola Cruz online. Het gemakkelijke van Lola Cruz online kopen is dat je een zeer grote keuze hebt en je kan in het confort van je eigen huis bestellen. Clementi biedt ieder seizoen een nieuwe collectie van Lola Cruz schoenen, dus of je nu kiest voor Lola Cruz in onze winkel aan de Noordmolenwerf 175 te Rotterdam of voor Lola Cruz Online, je hebt altijd de perfecte schoen voor ieder seizoen.