Chie Mihara Online

De Japanse ontwerpster Chie Mihara is een echt begrip in de fashion wereld voor haar herkenbare en authentieke stijl en ongelofelijk comfortabele schoenen. Chie Mihara lanceerde haar schoenenlijn in Elda, Spanje, in januari 2002 in om vrouwen iets anders te bieden, schoenen ontworpen door een vrouw voor een vrouw, met een nadruk gelegd op design en comfort. "we are mothers, working women, active women!" zei ze, " and we should have shoes that match our needs. We want to look femenine, beautiful, attractive but without giving up comfort".
Op basis van vintage invloeden, variërend van de vrouwelijkheid van de jaren 30 tot de humor van de jaren 80, begon ze met details te nemen uit het verleden en die om te vormen om de hedendaagse esthetiek en moderne mode te weerspiegelen. Haar opvallende schoenen kregen al snel een vaste aanhang gewijd aan Chie haar unieke benadering van comfort en stijl.
Chie Mihara heeft nu meer dan 1000 klanten wereldwijd, waaronder luxe warenhuizen zoals Bergdorf Goodman en Neiman Marcus in de Verenigde Staten, Selfridges in Engeland, Isetan in Japan, en Le Bon Marche in Parijs.

Chie Mihara Online

Tegenwoordig is Chie Mihara niet alleen meer verkrijgbaar in de winkel, maar vind je steeds meer Chie Mihara online. Het gemakkelijke van Chie Mihara online kopen is dat je een zeer grote keuze hebt en je kan in het confort van je eigen huis bestellen. Clementi biedt ieder seizoen een nieuwe collectie van Chie Mihara schoenen, dus of je nu kiest voor Chie Mihara in onze winkel aan de Noordmolenwerf 175 te Rotterdam of voor Chie Mihara Online, je hebt altijd de perfecte schoen voor ieder seizoen.